Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e proprietara Lamborghiniului de 350.000 de euro care a ars în București: E o celebră SPORTIVĂ care a fost prinsă DOPATĂ

observator.tv
Lamborghini București

Proprietara Lamborghiniului care a ars în București este Anca Heltne, informează Observator.tv.  Ea a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Vară de la Beijing, China, în 2008.

Totul s-a întâmplat pe Şoseaua Andronache din Bucureşti. Atleta a fost cea care a alertat autoritățile prin apel la 112, când a observat că din compartimentul motor a început să iasă un fum gros şi a tras pe dreapta. Modelul de Lamborghini care a ars are un preţ de aproximativ 350.000 de euro.

Citește și: SCENE REVOLTĂTOARE cu trei tineri și doi minori: Cei 3 monștrii au fost REȚINUȚI de DIICOT pentru viol, pornografie infantilă şi agresiune sexuală

Anca Margareta Heltne, fostă Vâlceanu, a fost prinsă dopată de mai multe ori. În prezent, ea nu mai poate concura, având de ispășit o pedeapsă de suspendare până în 2022. Potrivit sursei citate nu este prima dată când Anca Heltne ajunge în centrul unor scandaluri sau chiar în atenția poliției. Anul trecut, în luna mai, sportiva și soțul sau au fost prinşi cu acelaşi Lamborghini Huracan gonind pe A1 cu o viteză record, de 254 de kilometri pe oră. Runar Heltne era la volan, iar soţia lui era pe scaunul din drepta, însărcinată în nouă luni.

Anca Heltne s-a clasat pe locul 21, la proba de aruncare a greutății, potrivit site-ului Comitetului Olimpisc și Sportiv Român.

content-image

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.