Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este cea mai TEMUTĂ femeie din lumea interlopă din București

wowbiz
lidia balint

Ea e singura si cea mai temuta femeie din lumea interlopa din Bucuresti! Cand a iesit din puscarie i-a "ordonat" lui Salam sa ii cante, scrie wowbiz.ro.

Fosta nevasta a lui Nutu Camataru a iesit din puscarie si a marcat asa cum se cuvine eliberarea ei. Mica a dat mare chef cu prietenii si familia si l-a chemat pe Florin Salam sa ii cante. Manelistul a facut un program special pentru fosta nevasta a lui Nutu.

Lidia Balint i-a ordonat lui Florin Salam sa ii cante si sa faca pe loc melodii pentru familia ei si pentru ea, despre perioada pe care a petrecut-o dupa gratii, la Targsor, pentru ca a incercat sa isi scape sotul de puscarie si a dat spaga pentru asta. Desi a fost condamnata la cinci ani de puscarie, pana la urma Mica a fost eliberata conditionat.

"Stie doar Dumnezeu/ Ce a fost in sufletul meu (...) Cand credeati ca nu mai sunt/ M-am ridicat de la pamant", i-a cantat Salam Micai Camataru, cea mai temuta femeie din lumea interlopa.

sursa foto: wowbiz.ro

content-image

Lidia si Nutu Balint nu mai formeaza un cuplu, celebrul interlop inlocuind-o pe sotia lui cu Brazilianca, o tanara focoasa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.