Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este femeia care va încerca să îi câștige un nou mandat lui Joe Biden

Biden Congres

Preşedintele Joe Biden a ales-o pe Julie Chavez Rodriguez, consilier principal la Casa Albă şi director adjunct de campanie în campania sa prezidenţială din 2020, pentru a fi şefă de campanie pentru alegerile prezidenţiale din 2024, potrivit unei surse familiare cu acest subiect, informează luni Reuters.

Rodriguez, care ocupă în prezent postul de directoare a Biroului pentru Afaceri Interguvernamentale de la Casa Albă, a acceptat propunerea.

Democratul Joe Biden a declarat că intenţionează să candideze pentru a fi reales şi ar putea face un anunţ oficial în acest sens chiar marţi.

Preşedintele SUA, în vârstă de 80 de ani, se pregăteşte pentru ceea ce ar putea fi o campanie contondentă. Echipa sa ia în considerare Wilmington, Delaware, unde Joe Biden are o locuinţă, ca bază a campaniei.

Joe Biden a avut în vedere cel puţin trei persoane pentru acest rolul, potrivit unor surse democrate familiare cu deliberările.

Victorie pentru Kamala Harris


Alegerea lui Rodriguez poate fi considerată un soi de victorie pentru vicepreşedinta Kamala Harris, care s-a străduit să câştige establishmentul din Washington în timpul mandatului său. Rodriguez a fost consilier principal în campania prezidenţială din 2020 a senatoare Harris şi anterior a lucrat în cadrul biroului ei din Senat.

Se aşteaptă ca Joe Biden să îşi păstreze cercul de consilieri apropiaţi la Casa Albă, chiar dacă va candida pentru realegere. Fosta sa şefă de campanie, Jen O'Malley Dillon, este acum adjuncta şefului de personal al Casei Albe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.