Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este presupusa iubită secretă a lui Vladimir Putin (foto)

Radu Pop
observatorulph.ro
Alina Kabaeva

Campioana olimpică de gimnastică acrobatică, Alina Kabaeva, despre care se spune că ar fi avut o legătură romantică cu preşedintele Putin, a adus aurul Rusiei în 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena, potrivit Adevărul.

Fosta gimnastă a intrat în politică având un loc în camera inferioară a parlamentului rus în perioada 2007-2014 fiind membră a partidului Rusia Unită.

În 2014, ea a ajuns preşedinte al National Media Group, care deţine cote mari în aproape toate instituţiile mass-media de stat majore din Rusia. În timpul războiului din Ucraina, astfel de canale mass-media au difuzat mesaje pro-Putin şi au acuzat ucrainenii că îţi bombardează propriile locuinţe.

În poziţiile înalte pe care le-a avut Alina Kabaeva, aceasta ajungea să câştige pe an aproximativ 11,3 milioane de euro.

Nu se ştie când sportiva s-a întâlnit prima dată cu Vladimir Putin, însă există o forografie cu cei doi din anul 2001 când preşedintele i-a acordat Alinei Ordinul Prieteniei.

În 2008, ziarul Moskovsky Korrespondent a relatat că Putin plănuia să divorţeze de soţia sa Lyudmila şi să se căsătorească cu Kabaeva. Ambii au respins povestea, iar publicaţia s-a închis la scurt timp.

În momentul în care preşedintele rus nega că a avut o relaţie cu Kabaeva, ea trecea de la o carieră sportivă de succes la una în politică.

Un ziar elveţian a scris că în anul 2015 fosta sportivă a născut un băiat la o clinică de lângă Lacul Lugano şi un alt băiat în acelaşi loc în 2019. În schimb, publicaţiile The Sunday Times şi Wall Street Journal au relatat că a avut gemeni în 2019 şi că sunt copiii lui Vladimir Putin.

Totuşi, Kremlinul a negat astfel de rapoarte, spunând că informaţiile sunt false.

De la apariţia zvonurilor referitoare la relaţia dintre ei, Alina Kabaeva a fost sub lumina reflectoarelor, ajungând şi pe o copertă a Vogue 2011.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.