Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este mama cu cei mai mulţi copii din România: are 44 de ani și 20 de copii

stirilebzi.ro
mama eroina

Georgiana Văcaru, în vârstă de 44 de ani, este femeia din România care are cei mai mulţi copii. Timp de 20 de ani, ea a rămas însărcinată în fiecare an. Astfel, a reuşit să-şi întemeieze o familie cu număr record de membri la noi în ţară.

Împreună cu soţul ei, Georgiana are nu mai puţin de 10 fete şi 10 băieţi. Familia demnă de Cartea Recordurilor este stabilită în comuna argeşeană Stoeneşti. Astfel, chiar dacă se descurcă din punct de vedere financiar, soţul femeii a mărturisit că este dificil să creşti 20 de copii, scrie adevarul.ro.

Au amenajat locuinţa pentru a avea loc toţi copiii

Familia cu 20 de copii locuieşte într-o casă cu opt camere. Pentru că spaţiul este prea puţin, părinţii au amenajat, pentru copii, paturi suprapuse. Chiar dacă locuinţa pare neîncăpătoare, femeia nu are de gând să se oprească aici. Ea spune că își dorește mai mulți copii pentru că este un lucru minunat, care îi aduce bucurie. Femeia din Argeș a dezvăluit că îi învață pe copii de mici cum să se organizeze și toți fac câte ceva, în funcție de vârsta fiecăruia.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor, conform stirilebzi.ro.

Starea de sănătate a femeii este perfectă

Conform medicilor, starea de sănătate a mamei-eroină este fără cusur. Cel mai mare dintre copii este un băiat în vârstă de 25 de ani. Totodată, cinci dintre cei 20 de copii au plecat de acasă, pe propriul drum.

Familia numeroasă se întreține din alocaţiile copiilor, și din ceea ce aduce tatăl lor care pleacă la muncă în afara de dpuă ori pe an, primăvara şi toamna, unde strânge bani timp de o lună, două iar apoi se întoarce la familie.

Numele alese de mama cu cei mai mulţi copii din România sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Georgiana Văcaru SURSĂ FOTO stirilebzi.ro

Sursă foto: stirilebzi.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.