Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt la o petrecere, în Brașov / Foto

politia nu treceti

Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a căzut de la etajul opt la o petrecere, în Brașov

Sara este tânăra, în vârstă de 15 ani, din Brașov, care a murit sâmbătă noapte după ce a căzut de la etajul opt al blocului în care se afla la o petrecere.

Alarma a fost dată în Brașov sâmbătă noapte în jurul orei 2.00 după ce o tânără în vârstă de numai 15 ani s-a prăbușit de la etajul opt al unui bloc.

Din spusele prietenilor săi, Sara a consumat prea mult alcool la petrecerea verișoarei sale la care se afla. Prietenii ei au văzut-o foarte agitată și au dus-o în cameră ca ea să se liniștească. Cea mai mare greșeală a fost că Sara a rămas singură, pentru că atunci când prietenii săi au vrut să verifice cum se simte, camera era goală, cu balconul deschis, iar Sara era căzută pe trotuar.

Totul a avut loc în apartamentul în care locuia verișoara Sarei

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje SMURD. Când au ajuns echipajele medicale, Sara era în stop cardio respirator și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

Totul a avut loc în apartamentul în care locuia verișoara Sarei. Părinții tinerei erau plecați de acasă într-o vacanță în Marea Britanie și pentru că au avut libertate totală, tinerii ar fi consumat alcool toată noaptea. Nimeni nu bănuia că distracția se va transforma în tragedie.

Mesajele de adio au curs pe contul Sarei de TikTok

Apropiații Sarei spun că nu știu ca tânăra să fi avut probleme care să o fi împins spre suicid. Ea era elevă în clasa a noua la un liceu renumit din Brașov. Colegii, prietenii și familia se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum.

Mesajele de adio au curs pe contul Sarei de TikTok. "Ai fost un suflet de admirat". "Nu te vom uita niciodată Sara…". "Odihnește-te în pace te iubim mult Sara", sunt câteva dintre acestea, scrie antena3.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.