Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eagles va lansa un set de discuri pentru colecţionari cu toate albumele din cariera de succes a trupei

news.ro
eagles

Legendara trupa americană de rock Eagles va lansa la 2 noiembrie ''Legacy'', un set de materiale discografice pentru colecţionari, care conţine toate albumele din cariera de succes a trupei, informează site-ul grupului citat de EFE, scrie Agerpres.

''Legacy'' cuprinde 12 discuri care conţin 7 albume de studio lansate de Eagles, plus trei albume live, o compilaţie de single-uri şi două concerte video - ''Hell Freezes Over'' şi ''Farewell Tour: Live From Melbourne''. 

Setul va fi lansat şi în format vinil, cu 15 discuri care nu vor conţine, în această variantă, şi concertele video. 

Ambele ediţii ale ''Legacy'' sunt însoţite de o carte de 54 de pagini care trece în revistă cariera uneia dintre cele mai populare trupe rock din istoria SUA.

Citește și: 'Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari', de Radu Jude, va avea vineri premiera în cinematografele românești

Înfiinţată în California (SUA) în anii '70 sub conducerea lui Glenn Frey (decedat în 2016 la 67 de ani) şi Don Henley, Eagles a triumfat graţie unor discuri ca ''Desperado'' (1973) şi ''Hotel California'' (1976). 

Compilaţia ''Their Greatest Hits (1971-1975)'' lansată la începutul anului 1976 şi-a recăpătat în august titlul de cel mai vândut album din istoria SUA, depăşind ''Thriller'' (1982) al lui Michael Jackson. 

Potrivit unei noi estimări realizate de Recording Industry Association Of America, acest album al trupei Eagles s-a vândut în 38 de milioane de exemplare, faţă de 33 de milioane ale albumului lui Michael Jackson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.