Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, despre internarea lui Dragnea: Nu se justifică dacă nu faci operaţie

andronescu

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri seară, la Digi24, că s-ar justifica statul în spital pentru probleme la coloană doar în măsura unei intervenţii chirurgicale. Ea a adăugat că Dragnea a dat un mesaj pozitiv că a ales un spital din România, chiar și unul privat.

Întrebată despre discuţiile din spaţiul public privind internarea lui Liviu Dragnea în perioada în care trebuia să se prezinte la procesul de la Înalta Curte, și că s-a vorbit că a vrut să fugă de termenul de la ÎCCJ, ministrul Educaţiei a răspuns:

  • „Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament și fără să stai în spital. Eu cred că atmosfera de spital te îmbolnăveşte mai rău”

Totodată, referitor la decizia preşedintelui PSD de a se trata la un spital privat, nu unul de stat, Andronescu a spus că important este mesajul de a alege un spital din România.

  • „Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesajul e mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Ai încredere în spitalele de aici. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredere. Şi şcoala dar şi sănătatea au acest deficit la capitolul încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea", a afirmat ministrul.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.