Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu NU EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: confruntare cu Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a fost întrebată, în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3, dacă va candida la funcția de președinte al PSD, în cadrul Congresului de pe 10 martie. Ecaterina Andronescu a explicat că așteptă deciziile Comitetului Executiv, pentru a vedea dacă se vor face alegeri și pentru funcția de președinte.

”Îmi este foarte greu să vă dau răspunsuri la aceste întrebări, pentru că încă nu știm ce decizii va lua Comitetul Executiv. Mandatul președintelui, dar și al vicepreședinților este de patru ani, însă vom vedea ce va decide CEX-ul de luni și ce funcții

În funcție de ce se va decide la CEX-ul de luni vom lua deciziile în continuare, dar, sigur CEX-ul va decide ce decizii vom lua în continuare. Desigur, în cadrul Congresului va trebui să efectuăm o serie de modificări ale Statulului, care vor da un anumit dinamism partidului (...) Nu știu dacă voi candida la șefia PSD”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Antena 3.

Ecaterina Andronescu a ținut să precizeze că este unul dintre oamenii care a umblat mult în țară, în organizațiile PSD. De asemenea, ea a explicat că PSD a scăzut în sondaje destul de îngrijorător și este nevoie de o serie de schimbări în urma Congresului pentru a recupera electoratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.