Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu participă la ASEDIUL asupra Gabrielei Firea: Unii au intrat prea repede în partid și au ajuns pe funcții mari

Inquam Photos / Octav Ganea
ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu a declarat, legat de acuzațiile Gabrielei Firea potrivit cărora Codrin Ștefănescu încearcă sabotarea sa la Primăria Capitalei, că poate unii ai intrat prea repede în partid și au ajuns prea rapid în funcții importante, "fără să înțeleagă ce înseamnă să îți asumi aceste valori".

"Ceea ce se întâmplă acum nu este de aplaudat și vă spun sincer că aceste lucruri pe mine mă îngrijorează. Încerc să îmi răspund la întrebarea ”de ce am ajuns aici?”. Dacă găsim răspunsul la această întrebare poate reușim să și îndreptăm lucrurile care nu merg bine. Mă gândesc și la faptul că poate unii au intrat prea repede în partid și prea repede au ajuns pe funcții foarte importante, fără să înțeleagă ce înseamnă să îți asumi aceste valori. Nu vreau să înțelegeți că fac referire la discuția de astăzi. În niciun caz", a afirmat senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, vineri la România Tv.

Citește și: eMag dă startul Black Friday. Când se organizează maratonul shopping-ului în 2018

Aceasta a adăugat că în perioada în care a fost lider al PSD București discuta, înaintea fiecărei ședințe CGMB, cu consilierii generali pentru a stabili cum votează proiectele în Consiliul General.

"Într-adevăr, cât am fost președinte la PSD București, înainte de fiecare ședință a Consiliului General aveam o întâlnire cu consilierii ca să ne așezăm atitudinea și cum votăm la Consiliul General respectiv, pentru că de multe ori aveam o majoritate fragilă, nu aveam un primar decât la Sectorul 3. Și atunci sigur că încercam să ne opunem proiectelor care nu aveau nicio legătură cu Bucureștiul și să încercăm să le susținem pe cele care produceau efecte favorabile bucureștenilor", a completat Andronescu.

Citește și: Moment istoric! România mai bogată decât Ungaria

Senatorul social-democrat a mai spus că sunt destule probleme care trebuie rezolvate în București și a dat exemplul Centurei Capitalei.

"Sunt câteva probleme care trebuie rezolvate, de exemplu Centura Capitalei. Nu înțeleg de ce nu se așează la dialog primarul general cu premierul cu ministrul Transporturilor ca să găsească o soluție pentru Centura Bucureștiului, pentru că este, fără îndoială, un proiect care trebuie rezolvat. Este imposibilă problema traficului. Avem la Politehnică o Facultate de Transporturi și am încercat să punem la dispoziție priceperea pe care o au cu Primăria", a conchis Andronescu.

Citește și: A fost aprobat acest proiect! Se vor da milioane de lei pentru modernizarea acestui spital

Declarațiile Ecaterinei Andronescu vin în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, pune la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea sa ca edil prin întoarcerea împotriva ei a consilierilor generali social-democrați.

De cealaltă parte, Codrin Ștefănescu a a declarat, vineri la România Tv, până la momentul acestor acuzații împotriva sa, nu avea un conflict cu primarul general al Capitalei. În opinia sa, este o greșeală faptul că Gabriela Firea încearcă "să îmi pună pumnul în gură" deoarece sunt social-democrați care vin la sediul PSD. Acesta a mai povestit Acesta a vorbit și despre discuțiile pe care le-a avut cu consilierii generali care i-au transmis că nu mai sunt dispuși să voteze tot ce "vine în plic de la doamna primar general".

Citește și: eMag dă startul Black Friday. Când se organizează maratonul shopping-ului în 2018

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a mai anunțat că, la alegerile pentru șefia organizației social-democrate din București, o va propune și susține pe Ecaterina Andronescu. În prezent, filiala PSD București e condusă interimar de Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.