Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu se gândeşte deja la o schimbare în învăţământ! Ideea lui Liviu Pop nu este pe placul noului ministru: 'A fost o alegere nefericită'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu, noul ministru al Educaţiei, se gândeşte deja la o schimbare în sistemul de învăţământ. Ideea manualului unic ar putea să dispară, conform Digi24.

Despre manualul unic, Ecaterina Andronescu spune că "a fost o alegere nefericită!". Ca să avem manuale de calitate trebuie să avem şi competiţie, mai spunea aceasta.

Ilan Laufer a intrat în gura presei, după acuzațiile extrem de grave la adresa lui Iohannis: 'Denotă lipsă de caracter, slăbiciune și lașitate'

Ideea manualului unic a fost iniţiată de Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, în 2017, în contextul unei dispute între minister şi "baronii manualelor" aşa cum îi numea Liviu Pop pe reprezentanţii editurilor.

Anul acesta, manualele care au ajuns pe băncile elevilor, multe dintre ele cu greşeli, au fost editate şi tipărite în premieră de Editura Didactică şi Pedagogică, o instituţie subordonată statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.