Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de campanie a lui Joe Biden vrea condiţii mai stricte privind formatul viitoarelor dezbateri

NBC News
Donald Trump Joe Biden

Echipa de campanie a lui Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, vrea să obţină condiţii mai stricte pentru derularea viitoarelor dezbateri electorale cu preşedintele Donald Trump, afirmă surse citate de site-ul Politico.com, potrivit MEDIAFAX.

Imediat după încheierea primei dezbateri cu Donald Trump, echipa de campanie electorală a lui Joe Biden a început să ridice semne de întrebare privind oportunitatea următoarelor evenimente de acest fel.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

În cursul dezbaterii desfăşurate marţi seară (în cursul nopţii de marţi spre miercuri, ora României), Donald Trump a părut să aibă o abordare de intimidare a moderatorului Chris Wallace, a depăşit timpul care îi fusese alocat şi l-a întrerupt de câteva ori pe Joseph Biden, astfel că dezbaterea a devenit "haotică" pe anumite segmente, potrivit site-ului Politico.com.

Cu toate acestea, echipa de campanie democrată a respins ideea ca Joseph Biden să nu participe la următoarele dezbateri televizate, programate în Miami şi Nashville.

Însă unii politicieni democraţi cred că Joe Biden ar trebui să participe la viitoarele dezbateri electorale doar dacă lui Donald Trump îi vor fi impuse condiţii mai stricte, pentru a se evita discuţiile dezorganizate.

Kate Bedingfield, directorul adjunct al echipei de campanie democrate, a declarat că au loc discuţii cu tabăra republicană pentru stabilirea formatului dezbaterilor. "Îmi imaginez că vor fi discuţii suplimentare pe această temă", a subliniat Kate Bedingfield.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’

Senatorul democrat Chris Coons nu crede că este absolut necesar ca Joe Biden să asume angajamentul de a participa la alte dezbateri. "Voi lăsa acest lucru la latitudinea echipei de campanie", a precizat Coons, argumentând însă că disensiunile puternice de marţi nu prea permit atingerea scopului de articulare a mesajului electoral pentru telespectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.