Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de campanie a lui Macron confirmă atacurile cibernetice

Macron, hackeri

Echipa de campanie a independentului centrist Emmanuel Macron, candidatul plasat pe primul loc în turul întâi al alegerilor prezidenţiale din Franţa, a confirmat miercuri că a fost ţinta a cel puţin cinci operaţiuni de atac cibernetic începând din luna ianuarie, care însă nu au reuşit să compromită niciun fel de date de campanie, transmite Reuters, potrivit agerpres.

'Emmanuel Macron este singurul candidat din campania prezidenţială franceză care a fost vizat', indică un comunicat al mişcării lui Macron, 'En Marche!'.

Erdogan tună şi fulgeră la uşa Europei: 'Turcia nu poate aştepta la nesfârşit!'

'Nu este o coincidenţă faptul că Emmanuel Macron, ultimul candidat progresist rămas în acest alegeri, este ţinta prioritară', adaugă echipa lui Macron.

Aceasta a citat drept probe rezultatele unui studiu al firmei japoneze de securitate Trend Micro, potrivit căruia grupul de hackeri ruşi Pawn Storm - cunoscut şi sub numele de Fancy Bears, Tsar Team sau APT28 -, deja acuzat că a atacat serverele Partidului Democrat în timpul campaniei prezidenţiale a lui Hillary Clinton în SUA, ar fi responsabil de tentative de atac cibernetic împotriva mişcării 'En Marche!'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.