Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de fotbal feminin a Olandei a câștigat categoric în fața Zambiei cu un scor neverosibil de 10 - 3

Echipa de fotbal feminin a Olandei a zdrobit-o pe cea a Zambiei cu scorul de 10-3 (6-1) într-un meci disputat miercuri pe stadionul Miyagi din Rifu, în Grupa F din cadrul turneului olimpic.

Patru goluri ale Olandei au purtat semnătura vedetei Vivianne Miedema (minutele 9, 15, 29 şi 59). Celelalte goluri ale învingătoarei au fost înscrise de Lieke Martens (14, 38), Shanice van de Sanden (44), Jill Roord (64), Lineth Beerensteyn (75) şi Victoria Pelova (80).

Surprinzător în condiţiile unui asemenea scor, jucătoarea zambiană Barbra Banda a reuşit un hat-trick, punctând în minutele 19, 82 şi 83.

După cum s-a anunţat, în primul meci din grupă Brazilia a învins China cu 5-0, pe aceeaşi arenă, după golurile reuşite de Marta (9, 74), Debinha (22), Andressa (82 din penalty) şi Beatriz (89). Marta a devenit prima jucătoare din istoria fotbalului care a marcat la cinci ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, conform agerpres.

În Grupa E, la Sapporo, Japonia, gazda competiţiei, a încheiat la egalitate cu Canada, 1-1. Canada a condus aproape tot meciul după golul lui Christine Sinclair din minutul 6. Mana Iwabuchi a egalat în minutul 84. Japoneza Mina Tanaka a ratat un penalty în min. 53.

În prima partidă a grupei, Marea Britanie a învins Chile cu 2-0, pe arena Sapporo Dome, graţie dublei izbutite de Ellen White, atacantul echipei Manchester City (18, 73).

Aşa cum s-a anunţat, în Grupa G, echipa SUA, care era neînvinsă de 44 de meciuri şi este considerată favorita turneului, a fost surclasată cu scorul de 3-0 de Suedia. Golurile au fost marcate de Stina Blackstenius (25 şi 54) şi Lina Hurtig (72).

În aceeaşi grupă, la Tokyo, Australia a trecut miercuri de Noua Zeelandă cu 2-1. Australia a condus cu 2-0 după golurile izbutite de Tameka Yallop (20) şi Samantha Kerr (33). Noua Zeelandă a redus din handicap prin Gabi Rennie în min. 90+1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.