Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a surclasat formaţia de liga a treia CSO Ploieşti cu scorul de 5-0, într-un meci amical

Twitter
Petrolul Ploiesti

Echipa de fotbal Petrolul Ploieşti a surclasat formaţia de liga a treia CSO Ploieşti cu scorul de 5-0 (1-0), miercuri, în deplasare, într-un meci amical, potrivit site-ului clubului din Superliga naţională.

Petrolul s-a impus prin golurile marcate de Mario Bratu (8 - penalty), Simon Măzărache (48, 88), Dragoş Gheorghe (64) şi Eugeniu Cebotaru (75), conform Agerpres.

Antrenorul Nicolae Constantin l-a testat în acest meci şi pe mijlocaşul francez Harrison Manzala Tusumgama, sosit marţi la Ploieşti, în privinţa căruia va fi oferit un răspuns în zilele următoare.

Ultima dată la SC Bastia, jucătorul în vârstă de 28 de ani are un CV bogat, în care se regăsesc şi 44 de prezenţe în prima ligă din Franţa, între 2017 şi 2019, interval în care a evoluat pentru Amiens SC şi Angers SCO. Manzala are, de asemenea, şi experienţa primelor eşaloane din Israel (Maccabi Petah Tikva, în 2019) şi Turcia (Kayserispor, 2020/2021), iar de-a lungul carierei a mai jucat, în divizia a doua din Franţa, pentru AC Le Havre şi Le Mans.

Petrolul a început cu Moroz - Mathaus, A. Olaru, Horj - Borţa, Cebotaru, Dumitriu, Velisar - M. Bratu, Irobiso, Manzala, pe parcurs intrând şi Avram - Tucaliuc, Dragoş Gheorghe şi Măzărache.

În etapa a cincea a Superligii, Petrolul joacă acasă cu Rapid, într-un derby de tradiţie, sâmbătă, de la ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.