Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de fotbal West Ham nu contestă decizia UEFA privind interdicţia de a avea suporteri la meciul cu Rapid Viena

www.skysports.com
West Ham United

Clubul englez de fotbal West Ham United a acceptat, deşi la început nu a împărtăşit punctul de vedere al UEFA, să nu aibă suporteri la meciul din Austria cu Rapid Viena, din Europa League de săptămâna viitoare, scrie Reuters, arată Agerpres.

Echipa din Premier League a primit interdicţia din partea Comisie de disciplină a UEFA după incidentele comise de suporterii săi la meciul cu Genk, la începutul lunii.

''În ciuda măsurilor pe care clubul le ia privind accesul pe stadion doar al suporterilor cu bilete, primind precizări şi clarificări de la UEFA, am sesizat că au existat la Genk unele probleme provocate de cei care nu aveau bilete şi încercau să pătrundă pe stadion'', a menţionat clubul.

''West Ham condamnă comportamentul acestui grup de indivizi şi încercăm să-i identificăm pentru a putea fi sancţionaţi, deoarece din cauza acestor incidente nu vom mai avea deloc suporteri la Viena '', a adăugat gruparea.

La jocul din 4 noiembrie, disputat în Belgia (2-2), fanii lui West Ham au fost acuzaţi de tulburări în tribune şi de aruncarea cu obiecte.

''Am fost surprinşi să primim aceste sancţiuni şi dezamăgiţi pentru fanii care s-au comportat impecabil şi au susţinut echipa peste tot şi acum nu vor putea călători la următoarea partidă din deplasare în Europa League. Clubul a cerut de la UEFA toate motivele în scris privind aceste sancţiuni şi a solicitat un răspuns cât mai rapid, pentru că orice întârziere va afecta încă o dată suporterii'', se arăta într-un comunicatul de marţi al clubului londonez.

UEFA a amendat clubul West Ham cu 30.000 de euro, la care s-a adăugat o penalizare de 4.500 euro pentru delictele din Belgia.

În Grupa H a Europa League, West Ham ocupă primul loc cu 10 puncte din patru jocuri, cu patru mai multe decât Dinamo Zagreb, aflată pe locul secund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.