Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal CSU Suceava a organizat Campania 'Uniţi contra coronavirusului' - S-au licitat 89 de articole sportive

Handbal mania
handbal infrangere

Nu mai puţin de 89 de articole sportive au fost licitate în cadrul campaniei ''Uniţi contra coronavirusului'', organizată în perioada 2-10 aprilie pe pagina de Facebook a echipei masculină de handbal CSU Suceava, potrivit Agerpres.

Tricouri ale unor sportivi de marcă, români şi nu numai, au fost scoase la licitaţie, în folosul comunităţii locale, grav afectată de pandemia de coronavirus.

Cele mai mult s-a licitat pentru mănuşile luptătorului Ionuţ Atodiresei (3.000 lei), apoi pentru tricourile portarului naţionalei feminine a României, Yulyia Dumanska, 500 de euro, handbalistului francez Nikola Karabatic, adjudecat pentru 2.500 lei, handbalistei Cristina Neagu (2.250 lei), fostului fotbalist Nicolae Dică (2.000 lei), internaţionalului Ianis Hagi (1.600 lei), selecţionerului naţionalei de fotbal, Mirel Rădoi (1.150 lei), handbalistului Alexandru Csepreghi (1.000 lei), handbalistei Luciana Popescu (1.000 lei), mănuşile luptătorului Cătălin Moroşanu (1.000 lei) etc.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Scopul acţiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Judeţean din Suceava. Pentru a fi utilizaţi cât mai eficient, banii strânşi vor fi direcţionaţi către Fundaţia Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Regulamentul campaniei a prevăzut ca fiecare licitaţie de tricou să rămână activă un număr de şapte zile din momentul în care a fost urcat pe Facebook. Preţul de pornire a fost de 150 de lei per tricou (obiect), cu excepţia celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care a plecat de la 450 de lei. Câştigătorii licitaţiei vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare pot fi obţinute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei.

La campanie au mai participat, pe lângă cei amintiţi mai sus, foşti sau actuali handbalişti cum sunt Crina Pintea, Mihai Popescu, George Buricea, Nicuşor Negru, Alin Şania, Sandu Iacob, Iulian Stamate, Chike Onyejekwe, Ionuţ Iancu, estonianul Martin Johannson, muntenegreanul Nemanja Grbovic, georgianul Irakli Chikovani, nord-macedoneanul Kiril Lazarov, Rareş Fortuneanu, selecţionerul naţionalei masculine a României, Leonard Bibirig, Valentin Ghionea, Valentina Ardean Elisei, Demis Grigoraş, Viorel Fotache, Georgică Cîntec, Cristian Fenici, Ionuţ Georgescu, Răzvan Gavriloaia, Dan Savenco, Ştefan Laufceac, Ovidiu Mihăilă, Predrag Vujadinovic, Ionela Stanca, Carmen Amariei, Eremia Pîrîianu, Tamas Ivancsik, dar şi foşti sau actuali fotbalişti ca Dorin Goian, Bogdan Stancu, Ciprian Marica, Claudiu Keşeru, Lucian Sânmărtean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.