Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă categoric pe teren propriu în EHF European League

Federatia Romana de Handbal
handbal

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă cu scorul de 33-39 (17-20), în meciul tur al sferturilor de finală ale EHF European League, de echipa daneză Herning-Ikast, într-o partidă jucată duminică în Sala Sporturilor „Traian”.

Danezele au condus de la un capăt la altul al partidei, româncele jucând de la egal la egal doar în repriza a doua, când au reușit pentru puțin timp să egaleze, potrivit Mediafax.ro.

După ce au fost conduse aproape toată prima repriză cu 5-6 goluri avans, vâlcencele au intrat la vestiare cu un handicap de doar 3 goluri, primind însă nu mai puțin decât 20 de goluri în 30 de minute.

Cu un joc mai eficient, în repriza secundă, Vâlcea a egalat situația pe tabelă, în minutul 49 (28-28), însă nu a reușit să rămână în joc.

Ikast și-a ridicat nivelul și, cu 4 goluri consecutive, de la 31-33 la 31-17, a reușit să-și asigure avansul suficient pentru a-și adjudeca partida.

Returul se joacă pe data de 2 aprilie, vâlcencele având de recuperat 6 goluri, o misiune foarte dificilă.

Cealată echipă feminină românească implicată în cursa de calificare în sferturile de finală ale EHF European League, Minaur Baia Mare, a câștigat sâmbătă cu 40-32 (18-14), în fața norvegiencelor de la Sola HC și și-a asigurat un avantaj confortabil pentru meciul retur din Norvegia, de duminica viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.