Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de implementare VAR explică disfuncționalitățile de la meciul FCSB - U Craiova 1948: 'Din punct de vedere tehnic, încă mai sunt necesare anumite reglaje'

citizentv.co.ke
VAR arbitraj video fotbal

Echipa de implementare VAR în România face precizări după meciul FCSB - FC Universitatea Craiova 1948, subliniind că sistemul mai are nevoie de anumite reglaje din punct de vedere tehnic, informază frf.ro și news.ro.

"Referitor la faza din minutul 53, când s-a verificat abaterea comisă de Dawa în propriul careu, semnalul a intrat pe monitorul VAR de la marginea terenului înainte de a se comuta pe imaginile care trebuiau să vină din maşina VAR. Astfel, pentru câteva secunde, pe monitor s-au văzut imaginile din transmisiunea TV.

Din punct de vedere tehnic, încă mai sunt necesare anumite reglaje. Împreună cu partenerii responsabili de partea tehnică şi administratorii stadioanelor, echipa de implementare VAR în România face toate eforturile pentru a se rezolva această situaţie", scrie frf.ro.

Sistemul VAR implementat în România este unul care îndeplineşte toate criteriile FIFA. De asemenea, instruirea arbitrilor şi a tehnicienilor VAR s-a făcut conform indicaţiilor FIFA şi sub supravegherea FIFA, precizează frf.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.