Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei CEV, după o victorie în deplasare cu VK Prostejov, scor 3-0

kuma.fm
volei

Echipa de volei feminin Volei Alba Blaj a învins marţi, în deplasare, formaţia cehă VK Prostejov, cu scorul de 3-0, în manşa retur din optimile de finală ale Cupei CEV şi s-a calificat în faza sferturilor de finală ale competiţiei. Adversară îi va fi Galatasay Istanbul, informează News.ro.

Scorul pe seturi a fost 27-25, 25-19, 25-18.

În tur, Volei Alba Blaj s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, astfel că obţine calificarea în sferturile de finală. Adversară va fi Galatasaray Istanbul, care a eliminat în optimi pe Krasnoiarsk.

În 2018, Volei Alba Blaj a jucat finala Ligii Campionilor, dar acum a ratat faza grupelor competiţiei şi a continuat în optimile Cupei CEV, în care a avut tur liber.

Tot marţi seară va juca şi echipa Ştiinţa Bacău returul din optimile de finală cu formaţia olandeză Sliedrecht Sport (3-2 în tur).

Citește și: Ghinion TERIBIL în cazul avionului dispărut cu un fotbalist la bord. Pilotul era unul EXPERIMENTAT și îl avea la bord doar pe sportiv

Optimile au fost ratate însă de CSM Târgovişte, eliminată de Galatasaray Istanbul, cu un dublu 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.