Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Dinamo Zagreb este obligată de UEFA să joace cu porţile închise, după incidentele din meciul cu Benfica Lisabona

dinamo zagreb

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis luni ca echipa croată Dinamo Zagreb să dispute cu porţile închise următorul său meci din cupele europene, după incidentele care au avut loc pe 7 martie, la meciul cu Benfica Lisabona din optimile de finală ale Europa League, informează Reuters, relatează Agerpres.

Citește și: Handbalista Cristina Laslo este noua jucătoare a echipei Corona Braşov

Campioana Croaţiei a primit, totodată, o amendă de 20.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor săi şi alta de 47.000 de euro pentru focuri de artificii şi lansarea de obiecte de către fani, precum şi pentru blocarea scărilor. Echipa din Zagreb riscă să joace încă un meci cu porţile închise, dacă astfel de incidente se vor repeta în următorii doi ani.

Dinamo Zagreb a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Benfica, însă a fost eliminată din Europa League, fiind învinsă cu 3-0 după prelungiri în returul de la Lisabona.

Tot luni, UEFA a decis ca echipa ucraineană Dinamo Kiev să închidă o parte a tribunelor la următorul său meci european, din cauza invadării terenului de către suporteri la partida cu Olympiakos Pireu din luna februarie. Forul continental a precizat că fanii au aruncat, totodată, cu artificii şi alte obiecte.

Cluburile Malmo FF şi Chelsea Londra au fost amendate cu 58.000 euro, respectiv 13.00 euro, în urma incidentelor în car au fost implicaţi suporterii lor în luna februarie, în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.