Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa engleză de rugby în 13 Hull KR abandonează campionatul din cauza numărului mare de jucători testaţi pozitiv

rugby

Echipa engleză de rugby în 13 Hull KR a anunţat că se retrage din campionatul Super League ca urmare a numărului mare de jucători testaţi pozitiv la coronavirus, scrie AFP, potrivit AGERPRES.

Cu doar trei victorii în 17 partide, Hull KR ocupă locul 11 (penultimul) în clasamentul competiţiei, ce reuneşte echipe din Anglia şi pe francezii de la Dragons Catalans (echipa australianului Israel Folau care a generat o amplă polemică în ţara sa după publicarea unui mesaj în care afirma că toţi beţivii, homosexualii, mincinoşii, desfrânaţii, ateii, hulitorii de Dumnezeu vor ajunge în iad, el cerându-le păcătoşilor să se pocăiască).

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

Şi franciza canadiană Toronto Wolfpacks, care se alăturase în acest an competiţiei, a trebuit să se retragă din cauza coronavirusului.

Echipa Hull KR ar fi urmat să mai dispute trei meciuri până la finele sezonului regulat, contra celor de la Dragons Catalans, Warrington Wolves şi Salford Red Devils.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.