Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa națională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Turul de Elită, după 0-1 contra Lituaniei

www.frf.ro
ROmânia U19

Echipa națională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Turul de Elită, luni, după ce a pierdut meciul cu reprezentativa similară a Lituaniei, scor 0-1, într-un meci din preliminarii, disputat la Belgrad, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Unica reușită a partidei a fost semnată de Linas Zingertas (17 ani), mijlocaș legitimat la Verona, care a trimis un șut în forță, din afara careului, în minutul 54. Răzvan Ducan, portar care aparține de FCSB, nu a avut replică la șutul lituanianului, iar România a ratat calificarea la Turul de Elită.

Echipa României contra Lituaniei: Ducan – Sîrbu, Drăgușin, Savu (Marrone 55), Dumitrescu – Miculescu (Negrean 69), Isac (Ghindovean 69) – June, L. Nițu (Mitrucsak 76), Dumitru – L. Munteanu. Selecționer: Laurențiu Roșu

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

Înaintea acestei partide, ultima din preliminariile Campionatului European din 2020, România mai avea șanse matematice la obținerea calificării. Echipa condusă de Laurențiu Roșu trebuia să învingă Lituania la scor, iar Serbia să piardă cu Spania, lucru care s-a și întâmplat, ibericii impunându-se cu 4-0.

Eșecul României este cu atât mai surprinzător cu cât Lituania pierduse categoric, în urmă cu doar trei zile, contra Serbiei, scor 0-8. De asemenea, adversarii tricolorilor de luni au suferit un eșec și contra Spaniei, scor 0-2.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Astfel, România U19 a încheiat pe ultimul loc grupa 2 de calificare, având un singur punct în urma meciurilor cu Serbia (1-1), Spania (0-1) și Lituania (0-1). La Turul de Elită au obținut calificarea Spania și Serbia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.