Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa naţională va disputa meciurile cu Andorra şi Elveţia din preliminariile EURO 2024 pe Arena Naţională

gsp.ro
nationala romaniei

Echipa naţională de fotbal a României va disputa pe Arena Naţională din Capitală partidele cu Andorra (15 octombrie) şi Elveţia (21 noiembrie) din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, potrivit Agerpres.

"Federaţia Română de Fotbal a anunţat UEFA stadionul pe care va disputa meciurile de pe teren propriu din lunile octombrie şi noiembrie. Echipa naţională a României va disputa în luna octombrie două meciuri în preliminariile EURO 2024. Tricolorii vor întâlni pe 12 octombrie Belarus, în deplasare, cel mai probabil în Ungaria, la Budapesta, iar pe 15 octombrie vor juca acasă, cu Andorra, pe Arena Naţională. De asemenea, în luna noiembrie, naţionala României are programată ultimele două jocuri din preliminariile pentru EURO 2024. Pe 18 noiembrie se va deplasa în Israel, la Ierusalim, iar pe 21 noiembrie va întâlni acasă Elveţia, tot pe Arena Naţională", informează, marţi, site-ul oficial al FRF.

Meciurile din luna septembrie, pe 9 cu Israel şi pe 12 cu Kosovo, se vor disputa de asemenea pe Arena Naţională.

Programul complet al partidelor pe care prima reprezentativă a României le mai are de disputat în Grupa I a preliminariilor EURO 2024 este următorul: România - Israel (9 septembrie, ora 21:45), România - Kosovo (12 septembrie, ora 21:45), Belarus - România (12 octombrie, ora 21:45), România - Andorra (15 octombrie, ora 21:45), Israel - România (18 noiembrie, ora 21:45) şi România - Elveţia (21 noiembrie, ora 21:45).

După patru meciuri disputate, selecţionata condusă de Edward Iordănescu ocupă locul 2 în clasamentul grupei, cu 8 puncte, la 2 în spatele liderului Elveţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.