Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa Oostende l-a concediat pe portarul care a organizat o orgie sexuală în lockdown

Fabrice Ondoa

Clubul belgian de fotbal KV Oostende a anunţat marţi că a rupt unilateral contractul portarului Fabrice Ondoa, care a organizat un "lockdown party", invitând mai multe persoane în apartamentul său din centrul oraşului, în ciuda măsurilor de izolare, transmite site-ul radioteleviziunii RTBF.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai mulţi vecini au avertizat poliţia în legătură cu zgomotul foarte mare care se auzea din apartamentul lui Ondoa. Conform martorilor oculari, "trei femei sumar îmbrăcate" au fost conduse la o maşină a poliţiei, iar agenţii au rămas la faţa locului până la ora 3:45 pentru a face constatările necesare. Poliţia a întocmit unsprezece procese verbale, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: ‘Ticăloși până la capăt!’

"În calitate de club de fotbal, nu putem tolera un astfel de comportament egoist şi iresponsabil", a declarat Gauthier Ganaye, directorul executiv al lui Oostende.

"Până acum nu am avut vreo infecţie cu Covid-19 şi facem totul pentru ca asta să nu se schimbe. De aceea le reamintim în permanenţă jucătorilor noştri ce responsabilităţi au. Suntem obligaţi să iniţiem o procedură de concediere împotriva lui Fabrice Ondoa."

Citește și: Medicul Adrian Marinescu: ‘Vin Sărbătorile și cred că ar trebui să fim foarte atenți. Întâlnirile să fie la nivel restrâns’

Ondoa, un internaţional camerunez în vârstă de 24 de ani, a venit în iulie 2018 la Oostende, unde a jucat 30 de meciuri, niciunul însă în acest sezon, în care a fost rezerva lui Guillaume Hubert.

Tot în weekendul trecut, poliţia din provincia Anvers a întrerupt la rândul ei mai multe "lockdown parties", una dintre ele organizată în locuinţa lui Tuur Dierckx, mijlocaşul echipei Westerlo, care a trecut şi pe la FC Bruges.

Citește și: Vestea mult așteptată! Când vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID

Liga belgiană de fotbal, Pro League, a reacţionat marţi, condamnând participarea unor jucători la acest "lockdown parties".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.