Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa României de baschet feminin pierde în fața Franței, scor 61-90, în preliminariile Campionatului European de baschet

minge de baschet

Reprezentativa feminină de baschet a României a înregistrat al patrulea eșec din cinci partide în Grupa E a preliminariilor Campionatului European. Selecționata noastră a cedat pe teren propriu în compania Franței, 61-90, informează Mediafax.

Partida a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian, iar avantajul terenului de acasă și-a spus cuvântul doar în debut. Româncele au ținut ritmul cu adversarele, iar primul sfert a fost pierdut la 3 puncte, 18-21. În următoarele reprize, Franța a forțat, iar acest lucru s-a văzut imediat pe tabelă. La pauza mare s-a intrat cu o diferență de 11 puncte. În urmâtoarele sferturi, Franța a continuat să domine. A fost mult mai precisă pe faza de atac, apărarea a fost mult mai solidă, câștigând cu 27-14, respectiv 21-16.

În urma acestui eșec, România ajunge la 6 puncte și se clasează pe locul 3 în Grupa E. Pe primul loc se situează Slovenia, 10 puncte, iar locul secund este ocupat de Franța, 9 puncte. Finlanda se clasează pe ultimul loc, cu 5 puncte. În ultimul meci din grupă, România primește pe teren propriu vizita Finlandei, pe 21 noiembrie.

La Campionatul European se califică primele clasate din cele 8 grupe și cele mai bune 6 locuri 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.