Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipajul feminin de 8+1 al României, calificat în finală la Mondialele din Florida

www.agerpres.ro
România canotaj 8+1

Echipajul feminin de 8+1 al României s-a calificat direct în finala probei la Campionatele Mondiale de canotaj de la Sarasota-Bradenton (Florida/SUA), marți, după ce a câștigat seria a doua.

Echipajul alcătuit din Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguș, Laura Oprea și Daniela Druncea a fost cronometrat cu timpul de 06 min 07 sec 320/1000, devansând Canada (06:09.690). România a avut un timp mai bun și decât câștigătoarea celeilalte serii de calificări, Noua Zeelandă (06:08.420), anunță Agerpres.

Citește și: Naţionala de futsal a României s-a calificat la CE din Slovenia

La dublu rame masculin, Vlad-Dragoș Aicoboae și Cosmin Pascari au câștigat a doua serie de recalificări (06:34.010) și vor evolua joi în semifinale.

În schimb, echipajul masculin de 8+1, format din Cristian Ivașcu, Marius-Vasile Cozmiuc, Adrian Damii, Constantin Adam, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Cristi-Ilie Pîrghie, Ciprian Tudosă și Adrian Munteanu, a terminat pe locul al treilea în a doua serie de calificări, cu timpul de 05 min 31 sec 300/1000, devansat de Germania (05:29.360) și SUA (05:30.380), urmând să evolueze în recalificările programate joi.

Miercuri, echipajele de patru rame feminin (Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Beatrice-Mădălina Parfenie și Roxana Parașcanu) și dublu vâsle masculin (Ioan Prundeanu și Marian-Florian Enache) vor evolua în recalificări.

Ionela-Livia Lehaci și Gianina-Elena Beleagă sunt calificate în semifinalele probei feminine de dublu vâsle categorie ușoară, programate joi.

România participă la Mondialele din SUA cu șase echipaje.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.