Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipajul unei ambulanțe din Ploiești a fost atacat cu un cuțit de omul pe care doreau să-l salveze

Ambulanta Otopeni

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova a fost atacat luni dimineață, în faţa unui magazin din Ploieşti, de bărbatul pe care venise să-l ajute și care s-ar fi aflat în stare avansată de ebrietate, conform news.ro.

Bărbatul a îmbrâncit-o pe asistentă şi a tăiat, cu un cuţit, una dintre anvelopele autospecialei medicale, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă anunţând Poliţia despre acest caz.

La ora 05:58, o persoană a sunat la 112 anunţând că pe o bancă de pe strada General Eremia Grigorescu din Ploieşti se află un bărbat de aproximativ 30 ani care ar putea fi intoxicat cu etanol.

”La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 cu asistent si ambulantier. Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv, atât verbal cât si fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului un corp ascuţit-tăios pe care ulterior l-a folosit tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Bărbatul în cauză este cunoscut drept om al străzii.

Asupra agresorului au fost găsite trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale.

"În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Ploieşti, iar în urma controlului corporal al acestuia au fost identificate trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale. Ulterior, acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere. De asemenea, din verificări a reieşit faptul că până la sosirea poliţiştilor bărbatul ar fi înţepat cu unul dintre cele trei obiecte anvelopa spate dreaptă a ambulanţei", a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.