Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipament sportiv pentru profesioniști și amatori - noul multibrand Sportano!

Sportano
sport la sala gantere

Indiferent că ești un sportiv profesionist sau doar un amator, ai nevoie de un echipament potrivit pentru a-ți duce la bun sfârșit antrenamentele. Sportano a fost conceput atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei amatori, făcându-l alegerea perfectă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească performanța. Gama largă de produse a magazinului de sport online include echipamente sportive articole de îmbrăcăminte speciale, încălțăminte și accesorii. Toate produsele sunt disponibile într-o varietate de culori și mărimi pentru a se potrivi tuturor nevoilor sportive.

Magazinul de sport Sportano – caracterizat prin performanță și echipamente sportive de calitate

Sportano este un magazin sportiv online, ce oferă echipamente sportive de înaltă calitate la prețuri accesibile. Sportano este un multibrand ce propune un raport calitate-preț excelent, toate produsele fiind extrem de durabile și ușor de utilizat. Așadar, dacă ești în căutarea unui echipament sportiv de cea mai bună calitate, care să te ajute să îți atingi obiectivele, verifică multibrandul Sportano.

Mărcile regăsite în cadrul magazinului de sport sunt cunoscute pentru atenția la detalii, materialele de înaltă calitate și funcționalitatea produselor oferite. CMP, Nike, Columbia, Fila, Roxy, Salomon, The North Face, oferă clienților produse exclusive, alături de reduceri speciale de sezon.

Scopul principal al magazinului este acela de a reuni diferite tipuri de echipamente sportive sub un singur acoperiș. Produsele magazinului de sport variază de la mingi de baschet, mingi de tenis, de fotbal, mingi de volei, de baseball, crose de hochei, crose de golf, rachete de tenis, rachete de badminton, schi-uri, snowboard-uri, plăci de surf, biciclete, căști și multe altele.

content-image

Care este oferta magazinului de sport Sportano?

Magazinul de sport online Sportano dispune de o gamă variată de produse pentru toate disciplinele. Pasionații de fitness și sală de sport vor găsi aici îmbrăcăminte și accesorii potrivite pentru antrenamentele zilnice, precum și echipamente cardio moderne. Cei intrigați de sporturile de iarnă pot descoperi numeroase echipamente de schi, snowboard, precum pantaloni scurți termici, mănuși de schi, ochelari, clăpari, plăci, căști, precum și sănii sau patine.

Fanii sporturilor de echipă își vor întregi echipamentele cu articole de îmbrăcăminte și accesorii de top pentru fotbal, baschet, handbal și volei, rugby sau fotbal american ori floorball. La polul opus, fanii sporturilor cu rachete, vor putea alege din zecile de modele de rachete, mingi și articole de îmbrăcăminte excelente pentru tenis, badminton, padel sau squash.

De asemenea, cei dornici de aventuri la mare sau ocean, pot arunca o privire peste echipamentele de înot și snorkeling. De la costume de înot, ochelari și căști, prosoape din microfibră, la kituri de scufundări, încălțăminte de apă și geamanduri de siguranță, Sportano deține de toate. Plăcile SUP reprezintă, de asemenea, o opțiune interesantă, ce garantează distracție nemărginită.

content-image

Un magazin de sport lider în industria echipamentelor sportive

Magazinul de sport a devenit lider în industria echipamentelor sportive în scurt timp, datorită produselor de înaltă calitate oferite. De asemenea, locul său de lider se remarcă și prin prisma numeroaselor oferte de produse, ușurința de a selecta și comanda produsele preferate, livrările convenabile, alături de metode de plată sigure.

Și fiindcă fondatorii magazinului online și-au dorit mai mult, fiecare pasionat de sport poate solicita ajutor profesional și sfaturi de la experți, pentru achiziționarea echipamentelor adecvate. Aceasta este o opțiune excelentă pentru sportivii începători sau pentru acele persoane care decid conversia către o nouă disciplină.

Sportano – partenerul de încredere al tuturor sportivilor

Magazinul de sport este un loc de încredere și prietenos pentru toți sportivii. Pe lângă oferta bogată de produse de calitate și posibilitatea de a solicita sfaturi profesionale din partea specialiștilor atunci când ești indecis asupra produselor, vei putea beneficia de o serie de alte facilități.

Un prim avantaj este oferit de livrarea gratuită, atunci când achiziționezi produse ce depășesc suma de 150 RON. De asemenea vei beneficia de livrare în 48 h, metode de plată sigure și avantajoase, precum transferuri bancare, plăți cu carduri de plată Visa și Mastercard, sistemul PayU sau metoda tradițională, plata la livrare.

content-image

Totodată, abonarea la newsletter îți va aduce o reducere specială și acces rapid la ofertele unice. Magazinul garantează 30 de zile de retur, pentru produsele care nu sunt conform așteptărilor tale.

Sportano se bucură de o mare apreciere în rândul sportivilor care apreciază o gamă largă de produse performante și de calitate, alături de o abordare profesională. Este alegerea ideală atunci când dorești achiziționarea unor articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii pentru a-ți duce la bun sfârșit antrenamentele. Indiferent că ești un atlet profesionist sau un amator entuziast, Sportano are ceva care se va potrivi cu siguranță nevoilor tale, pentru că fiecare produs te ajută să îți atingi performanțele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.