Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele antrenate de Olăroiu și Rădoi, victorie în Emiratele Arabe Unite

wikipedia
pro league emirate

Echipele antrenate de tehnicienii români Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au reuşit victorii în meciurile disputate vineri, în cadrul primei etapei din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Echipa lui Cosmin Olăroiu, Sharjah Cultural Club a jucat în deplasare, la Al Ittihad Kalba, şi s-a impus cu 4-3. Sharjah a condus cu 1-0 şi 2-1, prin golurile înscrise de brazilianul Caio. La pauză s-a intrat cu scor egal, 2-2, iar gazdele au preluat conducerea în minutul 60. Însă Cosmin Olăroiu a fost inspirat în minutul 70, atunci când l-a aruncat în luptă pe Paco Alcacer, iar spaniolul a fost decisiv. Mai întâi a egalat, în minutul 79, pentru ca în minutul 87 să-i ofere pasa decisivă lui Luanzinho, care a stabilit scorul final, 4-3 pentru echipa antrenorului român, care în etapa viitoare va înfrunta, acasă, pe Al Wasl, conform mediafax.

Într-un alt meci, Al-Bataeh şi Mirel Rădoi au evoluat în deplasare, cu Al-Wahda. Abang a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 6, dar Al-Wahda a egalat în minutul 19, din penalti. Mirel Rădoi l-a introdus în meci pe Alvaro de Oliveira, în minutul 80, iar acesta a înscris golul victoriei în minutul 85. Al-Bataeh s-a impus cu 2-1, iar în etapa a doua va juca, pe teren propriu, cu Al Ittihad Kalba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.