Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele de intervenţie au reuşit să deschidă trolerul suspect găsit în faţa unei şcoli din Focşani: ce au găsit înauntru

Trolerul găsit abandonat în faţa Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Elena Doamna", marţi, în urma unui apel la 112, era gol, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’

"Prin apel la 112 am fost sesizaţi că în Focşani, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Elena Doamna" Focşani, în apropierea porţii de acces, ar fi fost abandonat un troler. La faţa locului s-au deplasat echipaje de ordine publică şi rutieră, care au asigurat perimetrul în zonă, traficul fiind deviat. În urma verificărilor făcute, bagajul s-a dovedit a fi gol ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent-şef adjunct Paula Enache.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

În cursul după-amiezii de marţi, prin apel la 112, a fost anunţat faptul că un troler a fost abandonat în faţa unităţii de învăţământ, motiv pentru care în zonă au intervenit, conform protocolului, pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii. Traficul pe strada Cuza Vodă la intersecţia cu bdul Mărăşeşti a fost deviat pentru circa doua ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.