Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipele din Liga 1 şi din Liga 2 au primit protocolul emis de FRF şi de LPF pentru reluarea antrenamentelor colective, dar şi pentru startul campionatelor

Echipele din Liga 1 şi din Liga 2 au primit protocolul emis de Federaţia Română şi de Liga Profesionistă de Fotbal pentru reluarea antrenamentelor colective, dar şi pentru startul campionatelor. Fotbaliștii, nevoiți să respecte o serie de reguli, cum ar fi evitarea strângerilor de mână, anunță MEDIAFAX.

Dacă în Liga 2 se vor juca doar meciurile din play-off, în primul eşalon toate grupările se vor întoarce pe teren, însă cu un set de reguli pe care jucătorii, antrenorii şi toţi membrii cluburilor trebuie să le respecte.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

S-a renunţat la şedintele tehnico-tactice în vestiar, acolo unde nu vor mai ajunge toţi jucătorii, ci doar titularii. Restul fotbaliştilor vor merge direct pe suprafaţa de joc sau pe băncile de rezerve. Se vor evita strângerile de mână, iar jucătorii nu vor mai fi însoţiţi pe teren de copii.

Înainte, în timpul şi după meciuri, sportivii trebuie să aibă grijă să nu mai scuipe pe suprafaţa de joc sau în zona vestiarelor, a tunelului de access şi a băncii tehnice. Aceştia riscă amenzi. Distanţa de 2 metri dintre persoane se va păstra atât în zona băncilor de rezerve, cât şi la duşuri.

Citește și: Ministrul Justiției, reacție după decizia CSM: ‘La fel voi proceda și data viitoare’

În România, Liga 1 s-ar putea relua începând cu 13 iunie. Niciun jucător din primul eşalon nu a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.