Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024. Ce e bine să faci și cum te influențează

Freepik.com
Luna plina, eclipsa de luna

Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024. Ce e bine să faci și cum te influențează

Dublul fenomen astrologic va influența fără doar și poate zodiile. Luna Nouă și Eclipsa de Lună în Berbec pe 8 aprilie 2024 vine cu schimbări. În articolul de mai jos îți oferim toate informațiile pe care astrologii le-au strâns în acest sens. E bine să știi ce să faci și când se vor vedea primele efecte.

Conjuncția Soare-Lună va veni cu primele efecte încă din data de 7 aprilie. Va avea loc în Berbec, iar Eclipsa de Soare trebuie menționat că are loc doar în condițiile Lunii Noi. Toată planeta va fi sub impactul său, dar Eclipsa de Soare va fi vizibilă mai mult în emisfera Vestică.

Eclipsă de Lună și Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie 2024

Efectele pe care le aduce Luna Nouă vor fi vizibile din 8 aprilie, spre seară. Acestea se vor încheia o zi mai târziu, la prânz. Energia pe care o manifestă nativul Berbec are șanse de a ajunge în toate sistemele nativilor. Acum este momentul ca zodiile să se gândească mai mult la propria persoană, într-un mod personal și subiectiv.

Planetele invită la acte de curaj, originale și unice. Nu trebuie ratată nicio oportunitate. Trebuie să luăm decizii cu inima, fără să le gândim prea mult. Urmările se vor vedea în viitor, dar nu vor avea un impact negativ, spune Astrology.com. Nativii Berbec sunt cei care vor avea momente de florie, destul de importante.

Se vor produce transformări interioare puternice, conștientizări de care nu știau până acum. Deciziile mari vor atrage cu sine cauze și efecte. Nativii Taur acționează ca până acum, într-o manieră extrem de impulsivă.

Cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă și Eclipsa de Lună în Berbec

Gemenii sunt legați de valori și principii și nu se pot despărți de acestea. Se simt la locul nepotrivit și își caută ascunzători. Racii simt că pot lua decizii mari, ceea ce trebuia să facă cu multă veme în urmă. Sunt influențați de cei din jur.

Leii vor vedea consecințele pe termen lung ale acțiunilor lor. Își dau seama că pot aprecia chiar și lucrurile mărunte. Fecioarele le calcă pe urme, însă într-un mod mult mai discret, arată Yourtango.com. Sunt neîncrezătoare și caută critică în orice acțiune.

Balanțele simt că trebuie să plătească un preț destul de mare pentru atașamentul pe care l-au arătat celor din jur. Dat fiind faptul că Mercur este retrograd vor vedea și alte schimbări în viața lor. Scorpionii preiau anumite dinamici de la locul de muncă, însă acest lucru îi sperie.

Scorpionii sunt dedicații locului de muncă și se mobilizează pentru a-și arăta forța fără ezitate. Săgetătorii sunt liber și dezinhibați. Originali și angajați în spațiul propriu, pot să facă totul în stilul care îi caracterizează.

Capricornii se concentrează asupra căminului și casei. Au revelații mari și încearcă să-i înțeleagă și pe cei din jur. Își spun propriile opinii, dar într-un mod constructiv. Vărsătorii sunt acum în zona cunoașterii. Nu opun rezistență ideilor celor din jur. Peștii se simt productivi și capabili să fie autentici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.