Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Economii de la gura copiilor - Consiliul Județean condus de Ilie Bolojan a lăsat elevii fără corn și lapte

cornul si laptele

Majoritatea școlilor din județul Bihor nu vor primi produsele din programul „Laptele și cornul”, după ce procedura de achiziție a fost întârziată de Consiliul Județean Bihor, instituție condusă de Ilie Bolojan, fost primar al municipiului Oradea.

Consiliul Județean Bihor va organiza procedurile pentru 91 de primării din județ, din cele 101, pentru „Programul pentru școli al României”. În perioada următoare CJ va demara licitația publică pentru achiziționarea produselor care se distribuie prin acest program, pentru o perioadă de doi ani școlari și anume, 2021-2022 și 2022-2023. 10 primării care și-au asumat realizarea procedurilor aferente „Programului pentru școli al României” în perioada 2021-2023, fără să mai aștepte Consiliul Județean (Beiuș, Cociuba Mare, Dobrești, Hidișelu de Sus, Lugașu de Jos, Lunca, Oșorhei, Pietroasa, Șoimi și Tărcaia).

Consiliul Județean Bihor dă vina pe procedurile îndelungate și pe amânarea rectificării bugetare, deși nu este primul an în care se desfășoară acest program, iar nevoia era cunoscută de la începutul anului. De altfel, președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, a încercat la începutul anului să arunce aceaastă responsabilitate asupra primăriilor, invocând o presupusă promovare a produselor locale, o mișcare pe care el însuși a respins-o pe vremea când conducea Primăria Oradea.

Elevii din școlile din Bihor, din localitățile unde programul „Laptele și cornul” nu a fost preluat de primării, vor primi produsele, cel mai repede, în luna decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.