Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecuador: opt persoane au murit în urma unui schimb de focuri între presupuse bande rivale

Operation World
Ecuador

Opt persoane au fost ucise duminică pe litoralul la Oceanul Pacific al Ecuadorului, în ceea ce pare a fi al treilea schimb de focuri între bande rivale în această lună, a anunţat poliţia, notează AFP, citat de Agerpres.

Alte cinci persoane au fost rănite în schimbul de focuri de armă care a izbucnit în faţa unui club de noapte din La Concordia, un oraş cu 49.000 de locuitori situat în nord-vestul ţării, a precizat poliţia pentru presă într-un grup de discuţii pe WhatsApp.

În aceeaşi zi, alte incidente violente au făcut patru morţi în capitala Quito, potrivit poliţiei, care a adăugat că trei dintre victime "ar avea legături cu grupuri criminale".

Un atac în portul ecuadorian Guayaquil a făcut deja cel puţin şase morţi şi opt răniţi săptămâna trecută, potrivit autorităţilor oraşului, unul dintre cele mai afectate de criminalitate şi trafic de droguri.

Ecuadorul se confruntă cu o creştere a violenţei din cauza războiului bandelor pentru controlul reţelelor de aprovizionare şi distribuţie a drogurilor.

Ciocnirile dintre bandele de traficanţi de droguri au dus şi la masacre repetate în închisorile ţării, cu peste 420 de deţinuţi ucişi din februarie 2021, reaminteşte AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.