Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ed Sheeran va lansa toamna aceasta 'Minus', al patrulea album de studio

UTV
Ed Sheeran

Următorul album de studio al lui Ed Sheeran, al patrulea al artistului britanic, urmează să fie lansat toamna aceasta, a declarat pentru Variety managerul lui, potrivit news.ro.

Sheeran a prezentat recent single-ul ”Bad Habbits”, care a petrecut deja patru săptămâni pe primul loc în topul britanic, iar el urmează să susţină un recital pentru centenarul HMV în Coventry, pe 25 august, iar în septembrie, în cadrul evenimentului Global Citizen Love. În luna martie a acestui an, el a lansat piesa „Visiting Hours” la un concert-tribut pentru impresarul australian Michael Gudisnki.

Toate acestea vin după aproximativ patru ani de la finalizarea turneului ”Divide”. Între timp, el a lansat, în 2019, un mixtape “No. 6 Collaborations Project” şi a devenit tată.

Managerul lui, Stuart Camp, a declarat că ”Bad Habits” nu este neapărat reprezentativ pentru sound-ul viitorului album, deşi este „o referinţă pentru abordarea diferită a multor cântece”.

”Va surprinde şi va alina oamenii”,a spus el, adăugând că albumul cuprinde cântece tipice lui Ed Sheeran, dar şi unele ”aventuroase” din punct de vedere al sound-ului.

Albumul este intitulat, pentru moment, “-” (“Minus”).

Managerul artistului a mai afirmat că planul este ca albumul să apară în toamnă, dar a refuzat să dea o dată. ”Va fi un album anul acesta, dar nu pot spune mai mult de atât”.

Camp a mai precizat că pentru următorii trei ani există planuri privind un turneu şi că este foarte probabil ca Sheeran să lanseze mai mult de un album în această perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.