Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eddie Murphy va primi premiul pentru întreaga carieră la gala Globurilor de Aur

IndieWire
eddie murphy

Actorul Eddie Murphy va fi recompensat luna viitoare cu premiul pentru întreaga carieră la Globurile de Aur, ceremonia care încearcă să-şi restabilească reputaţia la Hollywood după un scandal de diversitate şi etică, potrivit Reuters, potrivit news.ro.

HFPA - Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), grupul care votează câştigătorii Globurilor de Aur, a anunţat miercuri că Murphy va primi premiul „Cecil B. DeMille” pentru a recompensa contribuţiile sale la industria de divertisment.

Murphy, în vârstă de 61 de ani, a făcut parte din distribuţia show-ului „Saturday Night Live” şi a fost star în filmele „Beverly Hills Cop”, „The Nutty Professor”, „48 Hours” şi „Dreamgirls”.

Anterior, premiul DeMille le-a revenit lui Oprah Winfrey, Meryl Streep, Sophia Loren, Tom Hanks, Jane Fonda şi Robert De Niro.

Odată cu premiul acordat lui Murphy, organizatorii adaugă un nume important ceremoniei din 10 ianuarie. Gala a devenit celebră ca un eveniment ai vedetelor, care marchează debutul sezonului premiilor de la Hollywood. Nu este clar care dintre nominalizaţi vor participa la această ediţie.

Reputaţia Globurilor de Aur a fost afectată după ce o investigaţie Los Angeles Times din 2021 a arătat practicile HFPA şi a dezvăluit că organizaţia nu includea membri de culoare.

Radiodifuzorul de lungă durată NBC a renunţat să mai difuzeze gala din 2022, dar reţeaua deţinută de Comcast a fost de acord să transmită din nou Globurile de Aur în 2023, după ce organizaţia a făcut reforme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.