Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ede Molnar, locul 10 la CM de mountain bike cross-country eliminator (XCE)

canyon.com
mountain bike

Ciclistul român Ede Karoly Molnar ((Dinamo Bikexpert-Superbet), campionul european en titre, s-a clasat pe locul 10 la Campionatul Mondial de mountain bine în proba cross-country eliminator (XCE), care s-a desfăşurat duminică la Palangkaraya, în Indonezia, potrivit Agerpres.

Ede Molnar, care pe 29 octombrie devenea campion european de XCE în Turcia, s-a oprit în sferturile de finală ale CM 2023 din Indonezia. În prima grupă din sferturi, Molnar s-a clasat al treilea, după suedezul Edvin Lindh şi norvegianul Sondre Rokke, dar înaintea slovenului Jakob Klemencic.

După start, Molnar a fost mereu al treilea şi era în cărţi pentru calificarea în semifinale, unde au acces primii doi clasaţi. În final, pe linia dreaptă de la sosire, sportivul din Sfântu Gheorghe nu a mai avut resurse pentru a-i ataca pe primii doi din faţa sa. Fiecare cursă s-a desfăşurat pe un traseu de 500 m, care a fost parcurs de două ori, presărat cu diverse obstacole naturale, precum buşteni şi stânci.

Francezul Titouan Perrin-Ganier a câştigat titlul mondial, al şaselea şi al cincilea consecutiv din cariera sa, podiumul fiind completat de conaţionalul său Lorenzo Serres şi de norvegianul Sondre Roke.

La feminin s-a impus italianca Gaia Tormena, care a ajuns la al patrulea titlu mondial şi al treilea consecutiv. Ea a fost urmată în clasament de indoneziana Dara Latifah şi de olandeza Annemoon van Dienst.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.