Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard a suferit o nouă leziune musculară care-l va ţine departe de teren

eden hazard

Atacantul belgian al echipei Real Madrid, Eden Hazard, a suferit miercuri o nouă leziune musculară, care-l va ţine din nou departe de teren, a comunicat gruparea spaniolă, notează presa internaţională, potrivit Agerpres.

''Hazard s-a ales cu o leziune musculară la coapsa stângă în timpul antrenamentului de miercuri'', a precizat Real Madrid într-un comunicat.

Pentru belgian este cea de-a zecea accidentare suferită după ce a sosit pe Santiago Bernabeu venind de la Chelsea, în vara anului 2019, timp în care a fost pe tuşă 283 de zile şi a ratat 43 de meciuri.

Eden Hazard va fi astfel indisponibil pentru partida cu Huesca, de sâmbătă, din La Liga, dar în cazul în care accidentarea se va dovedi a fi mai serioasă, ar putea rata şi meciul cu Atalanta, de pe 24 februarie, din Liga Campionilor.

Potrivit presei internaţionale, atacantul va lipsi între patru şi şase săptămâni.

Citește și: Vicepremierul Dan Barna, în conflict de interese! Documentul semnat de liderul USR

Belgianul nu a mai fost integralist de 433 de zile la echipa Real Madrid din cauza deselor accidentări şi a lipsei de formă. El are doar 4 goluri înscrise şi 7 pase decisive în 34 de meciuri disputate în tricoul madrilenilor.

Ultimul meci jucat integral datează pentru Hazard din noiembrie 2019 contra celor de la Real Sociedad (3-1). De atunci el nu a mai jucat toate cele 90 de minute dintr-un meci pentru ''galactici'', dacă începea ca titular fiind schimbat ulterior, alteori intrând din postura de rezervă.

La mijlocul lunii ianuarie, Hazard a devenit din nou ţinta criticilor presei spaniole, după prestaţia dezamăgitoare pe care a avut-o în eşecul suferit de echipa sa, Real Madrid, în faţa formaţiei Athletic Bilbao, în semifinalele Supercupei Spaniei.

"Hazard este precum Casper, o fantomă cu mingea la picior", scria redactorul şef al cotidianul madrilen AS într-un editorial publicat vineri, adăugând: "Am jucat în 10 cu Hazard pe teren. Este bine să sperăm (că va reveni la forma sa maximă), însă nu trebuie să fie titular".

"Nu mai este nicio urmă din acel Eden Hazard care a încântat întreaga lume la Cupa Mondială 2018 din Rusia sau în Europa League, cu Chelsea. Nu are nicio influenţă asupra jocului şi este incapabil să genereze pericol", se preciza într-un alt articol din AS.

Transferat în vara anului 2019 de la Chelsea Londra, în schimbul sumei de 100 milioane euro, care poate ajunge până la 146 milioane de euro în funcţie de performanţe, Hazard s-a confruntat cu accidentări repetate şi nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor suporterilor şi conducerii lui Real Madrid, care sperau ca belgianul să fie înlocuitorul perfect pentru portughezul Cristiano Ronaldo, plecat la Juventus Torino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.