Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard, jucătorul lui Real Madrid: 'Nu a fost ușor să preiau tricoul lui Cristiano Ronaldo'

eden hazard

Eden Hazard (28 de ani), jucătorul lui Real Madrid, a declarat că se hotărâse cu un an înainte în legătură cu transferul său de la Chelsea. De asemeanea, begianul a vorbit despre responsabilitatea de a purta tricoul cu numărul 7, moștenit de la Cristiano Ronaldo, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

”Mă hotărâsem deja după Cupa Mondială și mi-am spus: Trebuie să mă duc acum la Real Madrid. Acest lucru nu a fost posibil și am petrecut încă un an la Chelsea, acest lucru făcând plecarea mea mai ușoară. Clubul a înțeles și mi-a permis să plec. Întotdeauna am visat să joc pentru Real Madrid, cea mai mare echipă din lume, și deocamdată sunt fericit. Courtois mi-a spus mereu că acesta este cel mai bun club. De asemenea, am vorbit cu Luka Modric și mi-a lăsat impresia că toți voiau să mă vadă la Real Madrid și acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă”, a declarat Eden Hazard la Real Madrid TV.

”Nu a fost ușor să preiau tricoul cu numărul 7 după plecarea lui Cristiano Ronaldo. El este o legendă”, a mai povestit jucătorul belgian.

Citește și: Florin Cîțu după ce a picat votul din Parlament: ‘A fost un vot politic’ .

Eden Hazard a ajuns la Real Madrid, în urma unui transfer de la Chelsea. Clubul din Madrid a plătit pentru belgian suma de 100 de milioane de euro.

În sezonul actual din LaLiga, Eden Hazard a avut 4 apariții, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.