Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Karzev, jucător israelian, a fost împrumutat de Başakşehir Istanbul la Maccabi Tel-Aviv

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Jucătorul israelian Eden Karzev, care a devenit persona non-grata la clubul turc Başakşehir pentru că a cerut eliberarea ostaticilor ţinuţi în Fâşia Gaza, a fost împrumutat la Maccabi Tel-Aviv, au anunţat cele două cluburi joi, scrie AFP.

"În urma procedurii disciplinare iniţiate de clubul nostru, jucătorul a fost amendat (...) şi s-a considerat oportun să-şi continue cariera în afara Turciei", a spus Başakşehir Istanbul, echipă din prima ligă turcă de fotbal cunoscută pentru legăturile cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Agerpres.

Maccabi Tel-Aviv, actualul lider al campionatului israelian, a anunţat totodată că a ajuns la un acord cu clubul turc pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare a mijlocaşului israelian în vârstă de 23 de ani.

Eden Karzev, care a semnat cu gruparea turcă în ianuarie 2023, a făcut obiectul unei anchete disciplinare din partea clubului din Istanbul, după ce a distribuit un mesaj în engleză în care scria: ''100 - Aduceţi-i acasă, ACUM'', cu referire la ostaticii israelieni deţinuţi de Hamas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.