Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan Mediaş: 'La anul vrem să formăm o echipă care să atace play-off-ul şi să atacăm cu şanse'

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Gaz Metan Mediaş a început perfect play-out-ul Ligii 1 Betano, cu cinci victorii din tot atâtea posibile, şi ocupă primul loc, la trei puncte în faţa lui Dinamo, potrivit mediafax.

Planurile antrenorului Edi Iordănescu (40 de ani) pentru sezonul următor ar putea fi puse în pericol de faptul că jucătorii nu îşi primesc salariile la timp şi lasă de înţeles că există posibilitatea să părăsească clubul medieşean:

Citește și: Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

"E imperativ să începem să rezolvăm problemele. La anul vrem să formăm o echipă care să atace play-off-ul şi să atacăm cu şanse, dar pentru asta trebuie să se rezolve aceste lucruri. Dacă nu, atunci cu siguranţă îmi voi spune punctul de vedere, voi face o analiză complexă, iar în situaţia în care nu cred în şansele reale ale echipei pentru play-off în sezonul următor, voi fi foarte tranşant în sensul ăsta, după care vom lua şi decizia în consecinţă.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale

Să sperăm că în zilele următoare se va reuşi măcar achitarea unui salariu către băieţi. Ei au un salariu lunar, e dreptul lor, muncesc pentru asta, se pregătesc. Când traversezi şi o perioadă atât de bună cum o traversăm noi acum şi ai cinci victorii la rând, cu atât mai greu este să ai jucătorii neplătiţi", a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dunărea Călăraşi.

Citește și: Mutarea anului în fotbal! Gigi Becali vrea să-i ia ‘averea’ lui Hagi

Edi Iordănescu a preluat banca tehnică a echipei Gaz Metan la începutul acestui an, după ce Mihai Teja a ales să plece la FCSB. Sub comanda fiului lui Anghel Iordănescu, ardelenii nu au obţinut nicio victorie în sezonul regular, dar s-au impus în toate partidele din play-out.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.