Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edi Iordănescu se află în atenţia clubului Xanthi

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu (40 de ani) s-ar afla în atenţia clubului Xanthi, notează presa din Grecia. Astfel, dacă interesul este real, fiul lui Anghel Iordănescu ar putea fi adversar cu Răzvan Lucescu din sezonul următor.

Cum situaţia de la Gaz Metan nu este una prea bună din punct de vedere financiar, Edi Iordănescu ar putea fi tentat de o nouă experienţă. De altfel, chiar preşedintele Ioan Mărginean recunoştea situaţia: ”Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne şi ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel mic care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu.

E foarte greu să le explici jucătorilor din Portugalia, din Guineea Bissau că nu s-a aprobat bugetul şi că a trecut Paştele lor, la catolici, le-am zis sărbători fericite, dar pe burta goală... S-ar părea că aşa a vrut Doamne-Doamne. Şi noi, ortodocşii, tot pe burta goală”, informează mediafax.ro.

Xanthi vrea să schimbe antrenorul după un sezon foarte dificil, în care s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Dar nici în acest moment nu este scutită de emoţiile ligii secunde. Cu o etapă rămasă de disputat din campionat, echipa se află la 3 puncte de locul 13, care duce la baraj. Conducerea vrea ca din sezonul următor situaţia să nu se mai repete şi este decisă să renunţe la actualul antrenor, sârbul Milan Rastavac.

Xanthi a fost pregătită de Răzvan Lucescu 3 ani (2014-2017). Ulterior, antrenorul român a făcut trecerea la PAOK Salonic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.