Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic de familie: Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile

stiripesurse.ro
medicina muncii consultari

Medicul de familie Evelyn Cristescu a afirmat, luni seară, că este al doile an în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară.

 

Evelyn Cristescu a fost întrebată, luni, la Medika TV, ce afecţiuni din zona bolilor respiratorii a văzut în colectivităţi în această perioadă, potrivit news.ro.

“Pe toate. Este al doilea an la rând în care se suprapun infecţiile virale de toate tipurile şi cu virusuri Coxsackie, adenovirus, acum că a venit frigul şi cu virus gripal şi sunt toate grămadă acolo. Simptomatologia iniţială este destul de asemănătoare, stai un pic şi te uiţi la copil până te dumireşti care dintre ele este”, a afirmat Evelyn Cristescu.

Ea a precizat că trecem printr-un proces de reeducare imunitară.

“Cred că trecem printr-un proces de reeducare imunatară care cred că o să mai dureze anul ăsta şi sper să ia sfârşit. Am avut, din păcate, doi ani în care izolarea şi protecţia au fost cuvintele de ordine, pe de o parte au făcut bine, dar pe de altă parte au făcut ca sistemul umanitar să îşi iasă din formă. Să trebuiască acum când vorbim să se reeduce şi o să mai dureze probabil până când o să se întâmple asta”, a afirmat Evelyn Cristescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.