Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edilul Vergil Chițac, despre candidatura lui Horia Constantinescu la Primărie: 'Puteți să puneți problema în felul următor!'

Radu Pop
stirileprotv.ro
Vergil Chițac

Primarul Vergil Chițac a fost întrebat despre candidatura la funcția de primar a doi foști angajați ai Primăriei Constanța.

Cei doi sunt Felicia Ovanesian (fost city manager), candidat independent și Horia Constantinescu (fost director în Direcția de Gestionare Servicii Publice), candidat din partea PSD.

Chițac le-a urat succes amândurora, iar despre Constantinescu a spus: „Puteți să puneți problema în felul următor: Eu am anticipat că domnul Horia Constatinescu va candida la Primărie și l-am adus lângă mine încă din 2020, ca să vedeți dumneavoastră ce poate”, relatează dezvaluri.ro.

Primarul nu a explicat la ce s-a referit, dar probabil a fost o trimitere la faptul că a „picat” un examen pentru ocuparea unui post în primărie.

Context

În anul 2021, Constantinescu a obițnut 58,30 puncte (61,30 după contestație) și nu a reușit să promoveze concursul pentru funcția de director general al Direcției Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța.

Cât a lucrat la Primăria Constanța, Constatinescu a fost acuzat de presă pentru modul pompieristic în care își făcea treaba, precum și pentru felul în care încerca să transforme orice activitate întreprinsă într-un beneficiu de imagine în plan personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.