Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință DECISIVĂ la Pro România! Victor Ponta: 'Eu spun că de partea stângă trebuie să fie un singur candidat'

ponta pro romania

Pro Romania, formațiune condusă de Victor Ponta, decide luni, în ședința Delegației Naționale a partidului susținerea unui candidat propriu la președinție sau susținerea independentului Mircea Diaconu.

"Mai mulți colegi discută cu domnul Diaconu. Eu spun că de partea stângă trebuie să fie un singur candidat", a spus Victor Ponta, conform Mediafax.

Acesta a evitat să dea un răspuns cu privire la o posibilă retragere a lui Călin Popescu Tăriceanu din cursa pentru președinție.

ALERTĂ - Conducerile ALDE şi Pro România s-au întâlnit cu Mircea Diaconu

"Colegii mei din Pro Romania au discutat să avem un candidat al nostru sau unul independent, în persoana lui Mircea Diaconu. Dacă și ALDE îl susține (n.r.: va fi o alianță), dacă nu, doar noi îl susținem. Cred că domnul Diaconu e un candidat altfel. Va fi un candidat independent și un președinte independent și noi îl susținem logistic. Astăzi discutăm doar la Pro Romania dacă ne punem candidat propriu sau independent", a mai spus Victor Ponta.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a decis retragerea din cursa pentru prezidențiale, iar anunțul va fi făcut în ședința Biroului Politc Central, de la ora 16.00.

Totodată, Pro Romania si ALDE intenționează să îl susțină pe Mircea Diaconu, fost europarlamentar, la prezidențiale. De altfel, Mircea Diaconu a afirmat, într-un interviu la RFI,că a fost chemat la discuții cu ALDE și Pro România, în vederea susținerii sale în cursa prezidențială. Actorul și-a anunțat duminică intenția de a candida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.