Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință senzațională la PPDD: Avem pretenții!

ppdd

Dupa ce PSD le-a luat oamenii la bucata prin Ordonanta traseistilor, presedintele PPDD Simona Man (sef la Autoritatea Nationala pentru Turism), secretarul general Liviu Neagu (secretar general adjunct al Guvernului) si fondatorul Dan Diaconescu (in direct in fiecare seara la televiziunea lui Sebastian Ghita) i-au chemat pe liderii PPDD sa-i intrebe daca doresc mentinerea protocolului cu PSD.

"Mai avem pretentii. Normal", spunea Simona Man inaintea inceperii sedintei Comitetului Executiv cu liderii de organizatii judetene.

Liderii partidului lasa de inteles ca problema nu este daca mai sustin PSD ci cum fac sa-si negocieze mai bine functii in Guvern si in administratia publica locala.

In asteptarea lui Dan Diaconescu, presa i-a spus Simonei Man, in gluma, ca liderul fondator intarzie pentru ca e la negocieri cu Vasile Blaga. "Eu il urmez pe dl Dan Diaconescu cu bucurie, orice decizie ia. Nu stiti ce intuitie are, ce viziune are. Este el mai glumet, cu presa, dar are un fler politic deosebit", le-a spus aceasta jurnalistilor.

Opozitia interna a fost ucisa prin excluderea parlamentarilor care au denuntat alianta cu PSD. "E normal sa stii pe cine te bazezi la drum", spunea Liviu Neagu despre excluderile parlamentarilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.