Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință solemnă la Alba Iulia - Ce cadou a primit Viorica Dăncilă cu ocazia Centenarului: 'Îl voi folosi la preluarea Președinției Consiliului UE'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va folosi pentru prima oară stiloul pe care l-a primit de la președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, atunci când România va prelua Președinția Consiliului Uniunii Europene.

"Sper ca acest stilou să fie cel cu care voi depune semnătura pe acte importante pentru români. Voi folosi pentru prima oară acest stilou atunci când vom prelua președinția Consiliului UE. Cred că si preluarea Președinția este un moment important pe care dacă îl vom trece cu bine, lucru care am încredere că se va întâmpla, va însemna istorie pentru țara noastră", a afirmat Viorica Dăncilă, joi la Alba Iulia, la finalul ședinței solemne a Guvernului, conform Mediafax.

HAOS la Catedrala Mântuirii Neamului! Credincioșii au uitat de cele sfinte - Au rupt cordonul de jandarmi și au dat năvală în altar / VIDEO

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a primit un stilou inscripționat cu mesajul "2004 aderarea Romaniei la NATO", cu prilejul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri de la Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Guvernul s-a reunit, joi, în ședință solemnă la Alba Iulia, cu prilejul celebrării Centenarului.

Cabinetul Dăncilă a aprobat, în ședința solemnă de joi, care începe la ora 10.30, la Alba Iulia, o ordonanță de urgență privind implementarea programului guvernamental "gROwth-Contul individual de economii Junior Centenar", a anunțat Executivul.

Executivul a adoptat și o ordonanță de urgență pentru modificarea articolului 1 din Legea nr.49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.