Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edin Terzic, resemnat după eșecul cu Chelsea:`Nu ne putem plânge că nu am mers mai departe`

Uefa.com
Chelsea-Dortmund

Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Edin Terzic, nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce elevii săi au ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, în urma eşecului suferit marţi seară, la Londra, în faţa formaţiei engleze Chelsea (scor 0-2).

Gazdele au deschis scorul prin internaţionalul englez Raheem Sterling (43), iar apoi şi-au majorat avantajul în debutul reprizei secunde, dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de atacantul german Kai Havertz (53), conform Agerpres.

"A fost o dublă manşă foarte strânsă. În privinţa meciului din această seară (marţi, n. red.), sunt centimetri şi momente care fac diferenţa pentru a trece sau nu în turul următor. Au fost momente în care am avut ghinion, evident, dar asta face parte din joc, nu ne vom plânge de acest lucru. Cred că ambele echipe au meritat să se califice. Dar ei (englezii) au marcat de două ori, iar noi nu ne putem plânge că nu am mers mai departe", a spus Tezic la conferinţa de presă susţinută după partida de pe Stamford Bridge.

În privinţa penalty-ului care a adus calificarea grupării londoneze, transformat de Havertz, care a trimis iniţial în bară, însă lovitura a fost repetată la sugestia VAR, Terzic a precizat: "Când decizia durează 5 sau 6 minute, nu este uşor de luat. Sunt antrenorul lui Dortmund, responsabil de prestaţia echipei, nu de cea a arbitrului. Nu am vorbit despre arbitri în ultimele săptămâni şi nu voi începe acum".

"Nu avem de ce să ne fie ruşine (de această înfrângere). Nu mă înţelegeţi greşit. Suntem dezamăgiţi în seara asta. Dar ne vom ridica, vom reporni şi vom vedea unde vom ajunge în mai", a adăugat antrenorul Borussiei Dortmund.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.