Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Edinson Cavani critică proiectul Super Ligii europene şi arbitrajul video

http://www.dailymail.co.uk
Edinson Cavani

Internaţionalul uruguayan Edinson Cavani, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester United, a criticat proiectul Super Ligii europene, printre iniţiatorii căruia se numără şi actualul său club, într-un interviu acordat unui post de radio din ţara sa.

"Nu trebuie să le iei echipelor modeste posibilitatea de a disputa Liga Campionilor, iar echipelor de nivel mediu să vizeze să concureze cu cele mai mari, să aibă locul lor printre cei mari. Şi nici suporterilor acestor echipe nu le poţi lua acest drept. Atunci când s-a lansat Super Liga, mi-am spus: nu este posibil, dacă se întâmplă asta, la ce să ne mai aşteptăm apoi? Nu împărtăşesc asta şi nu sunt de acord", a spus Cavani.

"El Matador" s-a referit apoi şi la arbitrajul video (VAR) care denaturează fotbalul, în opinia sa. "Nu ştii de ce arbitrul fluieră un penalty, de ce semnalizează un ofsaid. Tu marchezi, iar apoi trebuie să aştepţi două minute pentru a sărbători sau, mai rău, vine şi îţi spune că golul s-a anulat pentru că ai avut o unghie sau un fir de păr în ofsaid sau că, înainte cu 14 pase să marchezi, unul dintre colegii tăi a făcut un mic fault", a comentat fotbalistul sud-american în cadrul emisiunii "Dos de Punta".

Cavani este deranjat, totodată, de faptul că jucătorii nu sunt consultaţi atunci când sunt luate deciziile importante în privinţa fotbalului: "Noi (fotbaliştii) aproape că nu contăm, se merge pe principiul: 'joacă şi taci, câştigi o mulţime de bani'. Trebuie să-şi păstrezi calmul pentru a suporta această rutină atât de mult timp".

Presa din America de Sud a scris în ultima perioadă că Edinson Cavani ar fi interesat să evolueze sub culorile echipei argentiniene Boca Juniors, însă mass-media britanică a anunţat că Manchester United a reuşit să-l convingă pe uruguayan să rămână încă un sezon pe Old Trafford.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.